Beste air up smaken (2022)

De air up drinkfles is erg populair. Je drinkt feitelijk water waarbij het lijkt alsof je toch een vruchtensap binnen krijgt. Dit is te danken aan de speciale pods. Deze geven een geurtje af, dat je hersenen omzetten in een smaak. Je hebt keuze uit verschillende smaakjes.

Een verfrissend drankje voor iedereen

De beste air up smaken zorgen ervoor dat je van een verfrissend drankje geniet. Je hoeft je niet schuldig te voelen want je krijgt helemaal geen calorieën binnen. Het enige dat je binnen krijgt is water, maar je hersenen denken dat je iets anders drinkt. Ideaal om af te vallen!

De limoensmaak

Een populaire air up smaak is die van limoen. Heerlijk verfrissend, vooral in de zomer. Laat je meevoeren alsof je op het strand ligt, te genieten van een (alcoholvrije) cocktail.

De smaak van ijskoffie

Is de air up drinkfles je favoriete item tijdens het sporten, werken of ontspanning? Zorg dan dat je voor een lekkere smaak gaat. IJskoffie bijvoorbeeld, iets waar velen verzot op zijn. Tijdens het werk even wat ijskoffie naar binnen werken zonder al die extra koolhydraten. Het kan gewoon!

Heerlijke zomerse kersen

Eigenlijk kan de smaak van kersen het hele jaar door. Maar in de zomer geniet je hier extra van, gewoon omdat deze vruchten dan veel verkrijgbaar zijn. Schaf eens de kersen air up pods aan en stop deze in het speciale containertje van de drinkfles. Je zult merken dat het water direct naar kersen smaakt, hoe bijzonder is dat?

Hartstikke cool: de cola pods

Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, cola is voor alle leeftijden. Een van die beste air up pods is de colasmaak. Geliefd bij de schoolgaande jeugd maar ook voor iedereen die graag van frisdrank geniet. Het voordeel van de colasmaak is dat je geen overtollige calorieën binnen krijgt, en dat is weer goed voor de lijn.

Maar er is nog een voordeel want je hoeft niet naar cola light of cola zero te grijpen. Die laatste twee bevatten soms schadelijke zoetstoffen, en dan moet je natuurlijk zoveel mogelijk zien te vermijden.

Grapefruitsmaak voor de echte liefhebber

Als laatste zou je zeker eens de grapefruit smaak moeten proberen. Tropisch, zonnig en gewaagd. Niet alleen lekker in de zomer want je kunt hem ook gewoon in de winter drinken. Voor velen staat de grapefruitsmaak ergens op plek drie tot en met vijf, en dat is helemaal geen verkeerde score. Wij plaatsen hem op een gemiddelde vierde plaats.

Alternatief voor de air up drinkfles

Voor sommigen is de air up drinkfles prijzig in aanschaf. Ook de speciale pods kosten wat, al helemaal wanneer je hier veel gebruik van maakt. Maak je niet druk want er zijn een hoop goede alternatieven.

Je zou bijvoorbeeld voor de Dopper Original Drinkfles kunnen gaan, voorzien van gecertificeerde duurzaamheid.

Dopper Original Drinkfles – check de prijs

Deze drinkfles combineer je met de geur van fruit, chocolade of koffie. Zonder dat je gebruik maakt van dure pods. Hoe werkt dat precies? Het enige dat je hoeft te doen is aan een product ruiken en hierna het water uit de fles te drinken. Je hersenen zetten geur en het drinken van water om in een drankje met een smaakje. Precies zoals de air up werkt, maar dan veel goedkoper.

Je kunt ook een schijfje citroen, sinaasappel, appel, kers of ander stuk fruit in het water doen. Door dit minimaal een uurtje in te laten trekken neemt het water dezelfde smaak aan. Zonder dat dit extra calorieën oplevert.