Beste anti straling klamboe

Wanneer je gevoelig bent voor hoogfrequente straling heb je last van elektro hypersentiviteit. Er ontstaan dan sneller klachten van hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en moeite met de concentratie. ‘s Nachts slaap je een stuk slechter. Voor deze groep mensen hebben we gezocht naar een goede anti straling klamboe.

Schadelijk voor de gezondheid

Straling is overal om ons heen, en we worden er dagelijks aan blootgesteld. De meeste mensen kunnen goed tegen de verschillende vormen van straling. Hoogfrequente straling brengt soms klachten met zich mee. Het gaat dan om straling dat afkomstig is van draadloze computernetwerken en apparaten. Denk hierbij aan wifi, dect telefoon, gsm, LTE en UMTS.

Wanneer je hier gevoelig voor bent dan treden er verschillende klachten op. Dit zijn in eerste instantie hoofdpijn en duizeligheid, waarbij vaak nog niet direct aan overgevoeligheid wordt gedacht. Uiteindelijk ontstaat er ook misselijkheid, slapeloosheid en steeds meer moeite om de aandacht ergens bij te houden.

Er zijn verschillende manieren om blootstelling aan straling te verminderen. Ook zijn er producten die je beschermen tegen hoogfrequente straling. Bijvoorbeeld de anti straling klamboe, die ervoor moet zorgen dat je rustiger slaapt.

Anti-straling klamboe van Aamazon

We keken naar verschillende aanbieders van anti straling klamboes, de kwaliteit van de producten en wat het moet kosten. Hoewel er wel wat Nederlandse aanbieders zijn, waren we direct fan van de anti stralings klamboe van Amazon  Dat had vooral met de uitgebreide keuze en de mooie designs te maken. Amazon is een Amerikaanse webshop waar jaarlijks miljoenen Nederlanders hun producten bestellen.

Opvallend is dat Amazon goedkoper is dan veel andere aanbieders, wat te maken heeft met het enorm groot assortiment. We worden niet betaald voor het promoten van Amazon (helaas), maar willen je zeker aanraden om hier eens een kijkje te nemen. Snuffel door de verschillende anti straling klamboes en bijbehorende producten.

Een klamboe via AliExpress bestellen

Natuurlijk bezochten we ook de mega grote webshop AliExpress. Dit is een verzamelplaats van duizenden verkopers, waarbij je soms rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt. Omdat het hier om een Aziatische shop gaat kunnen ze de prijzen zeer laag houden. We waren dan ook verbaasd om antistralingklamboes te zien voor minder dan € 100.

De meeste verkopers van dit soort klamboes ontvangen op AliExpress een beoordeling van vier sterren of hoger. Je merkt wel dat dit product niet veel wordt verkocht, maar dit komt ook omdat niet iedereen overgevoelig is voor hoogfrequente straling. Bovendien zijn velen niet op de hoogte van het bestaan van deze klamboe. Maar de klanten die er wél een kopen laten positieve reviews achter.

In Nederland of België kopen

We houden je niet tegen om in een Nederlandse of Belgische webshop een klamboe tegen straling aan te schaffen. Wel kwamen we er achter dat je hier veelal duurder uit bent. Bij sommige producten lijkt het alsof ze via Amazon of AliExpress zijn ingekocht.

De werking van de anti stralings klamboe

Deze producten zijn vervaardigd van zilvervezel. Dit is nylon met een aanvulling van zilverdraad. Zilvervezel weerkaatst hoogfrequente golven. Wanneer er een smartphone op je nachtkastje ligt dan zendt deze hoogfrequente golven uit. Zonder klamboe komen deze golven bij je lichaam terecht. Maar door een klamboe met zilvervezel worden de golven weerkaatst waardoor ze niet bij het lichaam komen. Het gevolg is een betere en diepere slaap, en natuurlijk uitgerust wakker worden.

Het dragen van een anti straling muts

Hoogfrequente elektromagnetische golven gaan door het hoofd. Het is dan ook niet zo gek dat sommigen hier hoofdpijn van krijgen, duizelig worden en zich misselijk voelen. Wanneer je hier vaker last van hebt, draag dan eens een speciale anti straling muts. Die ziet er aan de buitenkant heel normaal uit maar is aan de binnenzijde voorzien van zilvervezel. Dit biedt een goede bescherming tegen hoogfrequente straling.

Anti straling muts – bekijk assortiment

Er zijn verschillende van dit soort mutsen, hoeden en petten verkrijgbaar. Er is dus altijd iets dat perfect bij je outfit past. Of je nu een model voor de zomer of de winter, voor mannen of vrouwen zoekt, deze mutsen en petten zijn zeker aan te raden.

Waarom we dit artikel geschreven

We brengen vele uren achter de wifi laptop en met de smartphone door. De schrijver van dit artikel kreeg steeds vaker last van hoofdpijn en duizeligheid. Dit was soms zo erg dat ze het werk tijdelijk moest staken. Ze ging op zoek naar mogelijke oorzaken en hoorde van hoogfrequente straling.

Om het te testen heeft ze een tijdje een anti stralingmuts gedragen, en de klachten werden beduidend minder. ‘s Nachts waren de klachten minimaal omdat de smartphone al een tijdje niet meer vlak naast het bed lag. Vanuit deze ervaring is dit artikel aan de website toegevoegd.