De beste bluetooth trackers

Raak je vaak spullen kwijt, dan kun je wel wat extra hulp gebruiken. Een Bluetooth tracker helpt je om kwijtgeraakte sleutels en andere spullen terug te vinden. Deze key finder, want zo wordt hij ook wel genoemd, is klein en erg praktisch. De meeste mensen kunnen niet meer zonder. De beste modellen hebben een goede werking en zijn prettig geprijsd.

iTrack 2de Generatie

Ben je zo iemand die vaak zijn spullen kwijtraakt dan kun je wel wat ondersteuning gebruiken. De iTrack 2de Generatie is zeker de moeite waard en vindt moeiteloos je sleutelbos of andere zaken terug. Dit model werkt eenvoudig met je smartphone en via Google Maps. Mochten de sleutels zich niet binnen handbereik bevinden dan bekijk je op Google Maps waar je ze bent verloren.

Heb je het vermoeden dat je verloren product zich binnen 50 meter van jou bevindt? Open de app en druk op de functie Geluid. Binnen enkele seconden laat de Bluetooth tracker een geluid horen, waardoor je precies weet waar je sleutelbos, pasje of andere verloren zaak zich bevindt. Vanaf nu raak je niks meer kwijt, dat is één ding dat zeker is.

iTrack 2de Generatie – bestellen

Apple AirTag

Je moet niet van de prijs schrikken want die € 100 is voor vier stuks. Omgerekend kost de Apple AirTag dus net zoveel als elke andere Bluetoothtracker. Mocht je er maar één nodig hebben dan is dit ook mogelijk, maar betaal je net iets meer.

Op het gebied van Bluetooth trackers is dit de beste keuze, en dan specifiek bedoeld voor mensen die een iPhone in hun bezit hebben. Met deze tracker zoek je vanaf verschillende Apple apparaten naar verloren goederen. Hierbij maak je gebruik van precisie zoekfuncties, wat de kans op het terugvinden alleen maar groter maakt.

Stop hem in je tas, hang hem aan je sleutelbos, in de rugzak of de reiskoffer. De Apple AirTag is ook geschikt om aan de halsband van de hond of kat te bevestigen. Dit model is voorzien van een ingebouwde speaker. Via de iPhone app laat je een geluid afspelen wanneer je het item kwijt bent. Besturing vindt zelfs middels de spraakassistent Siri plaats, dit maakt het er alleen maar makkelijker op.

Heb je geen iPhone of Apple toestel, dan is de Apple AirTag minder geschikt. Beter kun je dan voor de iTrack van de tweede generatie kiezen.

Apple AirTag – op voorraad

Invoxia – Sleutelbos – GPS Tracker

Dit is geen Bluetooth tracker maar werkt middels gps. Denk niet dat je er een simkaart voor nodig hebt want de werking is veel eenvoudiger. Hij werkt namelijk op het LoRa netwerk, een techniek die in Frankrijk ontwikkeld is. Geen zorgen want hij werkt ook in Nederland en België, hier heeft het LoRa netwerk een uitstekende dekking.

Installeer de gebruiksvriendelijke app op de smartphone of tablet. Vanuit de app zie je waar de gps tracker zich bevindt, waarbij je elke 5-10 minuten de positie automatisch krijgt doorgestuurd. De batterij gaat zeer lang mee, maar wanneer deze onder de 20% komt dan krijg je hier een melding van. Zo weet je wanneer je de Invoxia weer moet opladen.

Het ophangoogje maakt de Invoxia geschikt om hem aan de sleutelbos, een tas of de halsband van het huisdier te bevestigen. Met een aanschafprijs van iets meer dan € 100 is hij niet heel goedkoop maar wel een geweldige aanschaf. Na het gebruik van deze tracker wil je nooit meer iets anders bent het is dan ook een van de meest betrouwbare systemen en een goed alternatief voor de Bluetooth tracker.

Invoxia GPS Tracker – bestel direct

Onze topkeuze

We gaan voor de beste kwaliteit en zijn op zoek gegaan naar een betrouwbare en goedwerkende Bluetooth tracker. De Apple AirTag werkt effectief maar is alleen geschikt voor iPhone gebruikers. We vonden de iTrack het beste alternatief voor de Apple AirTag. Dus wanneer je een Samsung, Huawei, Nokia of andere smartphone hebt (geen Apple), dan is dit een vergelijkbaar model die in dezelfde prijscategorie valt.