Beste buitenspeakers – luidsprekers voor buiten

Je wil niet alleen binnen maar ook in de tuin of op het balkon van je favoriete muziek genieten. Lekker ontspannen, werken of een feestje bouwen. Speel de muziek vanaf de stereoset, de computer of je smartphone af. Buitenspeakers staan altijd tot je beschikking want ze zijn weerbestendig. Uiteraard klinken ze geweldig, en zelfs met een diepe bas.

Sonos Move

‘s avonds op het terras genieten van je favoriete muziek. Alleen of met familie of vrienden, je wil op de achtergrond een goed geluid horen. De Sonos Move is een buitenspeaker met een ongekend hoge geluidsweergave. Hij is getest op verschillende locaties om te zien hoe hij zowel binnen als buiten presteert. We kunnen wel zeggen dat we blij verrast zijn over dit model. We niet alleen gekeken naar de geluidskwaliteit maar ook naar de duurzaamheid en hoe lang de batterij meegaat.

Wanneer de batterij volledig is opgeladen dan kan hij tot 10 uur aan muziek afspelen. Je laadt hem op in de meegeleverde houder, en onderweg maak je gebruik van de speciale reisoplader. Over de kwaliteit en weerbestendigheid valt veel te vertellen. Hij heeft een IP56 certificering en is bestand tegen vocht en regen, sneeuw, Uv-straling en stof. Hij werkt zowel in de zomer als de winter, hoe koud of warm het ook is.

Hij maakt via Bluetooth of wifi verbinding met je audiosysteem of de smartphone. Hierin heb je de vrije keuze. We kunnen met recht zeggen dat dit een geweldige keuze is, hoewel de prijs voor sommigen misschien wat hoog ligt (gezien voor € 395).

Sonos Move – bekijk de actuele prijs

Power Dynamics BT10

Wil je buiten heerlijk muziek luisteren tegen een voordelige prijs, dan kunnen we deze set aanbevelen. De Power Dynamics BT10 versterker bestaat uit een Bluetooth versterker met twee speakers. De speakers zijn ontworpen om buiten te staan. Ze zijn volledig weerbestendig dus installeer ze gerust onder de overkapping, op het terras of langs de gevel.

De versterker moet vochtvrij worden geïnstalleerd. Je zou kunnen denken aan montage in de garage, de schuur of het tuinhuisje. Of in de woning, wanneer deze niet te veraf ligt. Er wordt 10 meter luidsprekerkabel bijgeleverd.

De versterker legt draadloos verbinding met de smartphone, zodat dit je afstandsbediening voor het systeem is. Maak je ook geen zorgen over ophanging van de speakers, want met behulp van de meegeleverde beugels monteer je ze eenvoudig en perfect. Omdat deze speakers een mooie vormgeving hebben sluiten ze naadloos aan op de tuininrichting.

De prijs ligt rond de € 90, wat voor een van de beste buitenspeakerers helemaal niet veel is. Misschien denk je dat je voor die prijs geen mooie geluidskwaliteit kunt verwachten, maar dat valt echt wel mee. Consumenten die je voorgingen hebben dit product beoordeeld met een 4,7 van maximaal 5 sterren. Als je dat weet te scoren dan ben je echt goed.

Power Dynamics BT10 – bestellen

Human Comfort speaker en tafellamp

Wil je gezelligheid op de terrastafel, denk dan eens aan de Human Comfort. Deze tafellamp met een warmwit licht straalt niet alleen sfeer en verlichting uit, hij beschikt ook over een ingebouwde speaker. Je kunt je afvragen hoe ze zoiets voor elkaar krijgen, maar het bestaat echt. Je moet niet de allerhoogste geluidskwaliteit verwachten want de speaker heeft een vermogen van 3 watt. Maar voor het afspelen van wat muziek is dit prima. Hij werkt middels Bluetooth dus je legt draadloos verbinding met je smartphone, tablet of de radio. Zet je favoriete playlist op en je hoeft alleen nog maar achterover te leunen.

Een geweldige uitvinding die we zeker aan gaan schaffen. Niet alleen leuk voor in de achtertuin maar vooral om mee te nemen op vakantie. Het geluid dat uit de speaker komt is namelijk niet oorverdovend hard, dus we weten zeker dat we andere campinggasten of de buren hier niet mee hinderen.

Human Comfort – check de voorraad

Waterdichte buiten speakers

Je kunt elke Bluetooth speaker mee naar buiten nemen, wat bij droog weer geen problemen oplevert. Daarnaast is het mogelijk om vaste luidsprekers onder een overkapping te monteren. Maar wanneer je regelmatig buiten zit, dan wil je eigenlijk geen omkijken hebben naar een regenbui en welke invloed dit op de apparatuur heeft.

Waterdichte buitenspeakers zijn een must voor iedereen die graag van het buitenleven geniet. Toppie3 heeft je veel werk uit handen genomen door op zoek te gaan naar de beste modellen. Laat je gerust hierdoor inspireren.