Beste fietsreparatiestandaard – montage standaard

Voor onderhoud van de fiets moet je hem soms ondersteboven zetten of ophangen. Een fietsreparatiestandaard is veel praktischer in gebruik. De perfecte oplossing voor fietswinkels, maar ook in de privégarage of het schuurtje. Ideaal wanneer je regelmatig aan fietsen sleutelt, want je staat niet in een vreemde houding te werken.

Benson Fietslift Edge

Bij een kapotte fiets kun je altijd vertrouwen op de plaatselijke fietsenwinkel. Die is vooral geschikt voor het uitvoeren van grote reparaties. Maar het zelf plakken van een band of klein onderhoud bespaart een hoop kosten.

De Benson Fietslift Edge is voorzien van plafondmontage tot een hoogte van 4,20 m. Hang de fiets in de haken en lift hem omhoog. Zo werk je op de juiste hoogte en heb je goed zicht op alle onderdelen. Om beschadigingen te voorkomen zijn de ophanghaken voorzien van beschermende rubbers.

Deze fietsmontagestandaard kost rond de € 15 en is hiermee de goedkoopste oplossing. Bovendien is hij ruimtebesparend en ook geschikt voor de kleinere garages en schuurtjes.

Benson Fietslift Edge – bekijk voorraad

Century Goods elektrische fietslift

Door aan je eigen fiets te sleutelen bespaar je een hoop geld, maar is het ook mogelijk om anderen te helpen. De beste fietsreparaties standaard is de elektrische fietslift van Century Goods. Ook deze monteer je aan het plafond waarbij hij een draagkracht heeft van maar liefst 60 kg. Dit maakt het mogelijk om ook de zwaardere elektrische fietsen van goed onderhoud te voorzien.

De Century Goods is een van de sterkste fietsliften en te gebruiken tot een hoogte van maximaal 4 m. Hij is voorzien van een betrouwbaar takelmechanisme waarmee je de fiets eenvoudig omhooghaalt. Stop met het werken in pijnlijke en lastige houdingen: met deze fietslift hoef je nooit meer over de grond te kruipen.

Century Goods elektrische fietslift – bestellen

Sterke Fiets montagestandaard

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een fietslift aan het plafond te monteren. Als alternatief is er deze sterke Fiets reparatiestandaard. Licht van gewicht, inklapbaar en hierdoor makkelijk verplaatsbaar. Of je nu onder de overkapping, binnenshuis of buiten aan de fiets sleutelt: de montagestandaard staat altijd tot je beschikking.

Dit model heeft een hoogte van 141 cm en is uiteraard in hoogte verstelbaar. Het materiaal bestaat uit stalen buizen met een goede dikte, zodat de standaard altijd stabiel staat. Er is een stuurlock aanwezig, wat het sleutelen er een stuk makkelijker op maakt. Vaak aan het zoeken naar boutjes, schroefjes of ringetjes? Plaats ze in het bijgeleverde gereedschapsbakje en niets raakt meer kwijt.

Vanwege het grote gebruiksgemak en de hoge kwaliteit behoort dit model absoluut tot de beste fietsreparatie standaard.

Bestellen

Wat er zo handig is aan een fietsreparatiestandaard

Alleen al in Nederland zijn er meer dan 22 miljoen fietsen, dat zijn er meer dan het aantal inwoners! Iedereen zou een fietsreparatie standaard in huis moeten hebben. Het bespaart niet alleen hoge reparatiekosten in de fietswinkel, maar je raakt ook eerder vertrouwd met de fiets en de verschillende onderdelen.

Dankzij de standaard heb je de handen vrij om alles perfect af te stemmen. Ook heb je goed toegang tot moeilijk bereikbare plekken. Als laatste werk je niet in een verkeerde houding, dus er ontstaan minder snel rug- en nekklachten of schouderklachten.

Draagbare model of vaste montage

Is de reparatiestandaard bedoeld voor basisreparaties, kies dan voor een draagbaar model. Zo zit je niet vast aan een permanente inrichting van de werkplaats. De montagestandaard voor aan het plafond is ook erg praktisch. Hij neemt weinig ruimte in beslag en de ophanghaken zijn eventueel weg te werken. Zo blijft er toch voldoende loopruimte aanwezig. Er is altijd een praktische oplossing die als beste bij de situatie past.