Beste iPhone SE hoesje 2022, smartphone goed beschermd

Apple heeft in 2016, 2020 en 2022 de iPhone SE uitgebracht. Deze kleine smartphones zijn erg geliefd. Bescherm het toestel goed met een kwalitatief hoesje. Speciaal voor de iPhone SE uit 2022 zijn er leuke en praktische hoesjes verkrijgbaar. Het kan wel lastig zijn om een keuze te maken tussen de verschillende modellen en materialen.

Transparante hoesje van siliconen (TPU)

De iPhone SE is het kleinste en goedkoopste model van smartphone. Het is heel populair en inmiddels is de derde generatie uit (2022). Hoewel de behuizing beschermd is tegen stof en water, is het toch beter om voor extra bescherming te kiezen. Waarschijnlijk wil je het design van de SE intact laten, anders had je dit model niet gekocht. Een transparant hoesje van siliconen is de beste oplossing.

Deze backcover beschermt de achterkant en de zijkanten tegen krassen en stoten. Wanneer de iPhone per ongeluk valt dan zal deze bumper schade zoveel mogelijk verhinderen. Het siliconenmateriaal is namelijk enorm veerkrachtig. Eventueel kun je nog gebruikmaken van een extra screen-protector zodat ook het glas goed beschermd blijft.

Het leuke aan dit hoesje is dat hij niet alleen perfect past, maar nauwelijks zichtbaar is. Zo heb je de iPhone SE 2022 goed in het zicht terwijl hij uitmuntend beschermd wordt. Beter kun je het niet hebben. Het hoesje kost ongeveer € 6 en past niet alleen over de SE 2022 en 2020 maar is ook geschikt voor iPhone 7 en 8.

Transparant hoesje – bestellen

Bookcase voor iPhone SE 2020

Een bookcase is een hoesje dat de iPhone aan alle kanten beschermt. Hierdoor heb je geen aparte screen protector nodig, want ook de voorkant is minder vatbaar voor schade. Een bookcase ziet eruit als een boek, je vouwt de voorkant over het scherm heen. De achterkant van de iPhone zit in de achterkaft gezonken, en komt niet zomaar los.

De meeste bookcase hoesjes zijn ook voorzien van een pasjeshouder. Je bergt niet alleen je bankpas maar ook je rijbewijs of identiteitskaart hierin op. Daarnaast is er ruimte voor wat papiergeld, kassabonnen of misschien wel geheime briefjes. Je kunt er ook een pasfoto in kwijt, waardoor je de smartphone omtovert tot een portefeuille.

Eigenlijk is het bookcase hoesje onze favoriet, simpelweg omdat het een goede bescherming biedt en ook ruimte geeft voor pasjes en geld. We willen je echter niet beïnvloeden en laten daarom de keuze bij jezelf liggen. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 9. Wanneer je een echt lederen model wil dan ben je vanaf € 23 kwijt. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende modellen, kleuren en designs.

Bookcase hoesjes – bekijk assortiment

Het hoesje met koord

Ben je ook altijd zo bang dat de iPhone uit je handen valt of dat je hem verliest? In de broekzak dragen is een optie maar eigenlijk wil je goed zicht op het toestel hebben. Misschien wil je tijdens het werk of sporten de handen vrij hebben en stiekem op je telefoon kijken. Het beste iPhone SE hoesje wat hierop aansluit is een backcover met koord. Je kiest uit een transparant of gekleurd hoesje, net wat bij je favoriete stijl past.

Het koord voorkomt dat de iPhone uit je handen glijdt. Je hangt hem eenvoudig om je nek of schouder, net als een klein tasje. Hoe geweldig is het dat je vanaf nu de handen vrij hebt. Bovendien hoeft de smartphone niet meer in de broekzak waardoor je er direct toegang tot hebt. En wanneer je kleding zonder zakken draagt, dan is dit helemaal de ideale oplossing.

Hoesje met koord – bestellen

Officiële hoesjes van Apple zelf

Er zijn heel veel mooie en kwalitatieve hoesjes voor de iPhone SE verkrijgbaar. Deze zijn vervaardigd van verschillende materialen. Apple heeft ook hoesjes in het assortiment zitten. Het valt direct op dat deze veel duurder zijn. De kwaliteit is goed maar je moet van het model houden. Daar komt ook nog bij dat de keuze bij Apple heel beperkt is.

Sommige gebruikers melden dat het originele Applehoesje veel stof en vuil aantrekt. Dat is een minpuntje waarvoor je wel een hoge prijs moet betalen. Dus wanneer je op zoek bent naar een van de beste keuzes, dan moet je ons onderzoekje zeker meenemen.