Over ons

Toppie3.nl vergelijkt producten in verschillende categorieën. We spenderen veel tijd aan het zoeken naar de beste producten, het verzamelen van reviews en ervaringen en het analyseren van tests. Zo ontstaat er een goede vergelijking en een vrijblijvend advies met betrekking tot de beste keuze.

We zijn volledig onafhankelijk. Er is geen sprake van een samenwerking met fabrikanten, leveranciers of winkeliers/webshops. We kunnen garanderen dat er geen tot nauwelijks gesponsorde artikelen op de website aanwezig zijn. Mocht dit wel het geval zijn, dan is een artikel altijd gemarkeerd als ‘gesponsord’, zodat direct duidelijk is dat het hier om een samenwerkingsverband gaat.

De producten die als beste naar voren komen zijn soms voorzien van een affiliate link. Bestel je wat via die link, dan krijgt toppie3.nl hier een kleine vergoeding voor. Zelf merk je hier niets van en betaal je ook niks extra’s. Aan de andere kant kan Toppie3, dankzij deze vergoedingen, kwalitatieve vergelijkingen en artikelen aan blijven bieden.

We werken niet met auteursprofielen, hiermee houden we de website neutraal. De informatie op de site wordt regelmatig bijgewerkt. Toch kan het gebeuren dat bepaalde informatie verouderd is of dat er ergens een fout staat. Neem in dit geval gerust contact op, dan werken we de data bij.