Beste zwangerschapsboek (2022) – boeken en tijdschriften

De zwangerschap is een spannende en mooie periode. Je kunt geen genoeg krijgen van het bijhouden van de groei en ontwikkeling van de baby. In een zwangerschapsboek staat alles wat je moet weten. Er zijn verschillende boeken waar je echt wat aan hebt. Negen maanden lang word je klaargestoomd voor het ouderschap.

Mamamorfose

Dit boek, geschreven door Renske de Greef, verwoordt op een grappige maar eerlijke manier het beeld van zwangerschap en moeder worden. Het leven gaat namelijk niet altijd zoals je gewenst had. Soms donder je van die roze wolk af, en kom je erachter dat het allemaal wat zwaarder is. Lastig want je omgeving verwacht wel dat je niks anders doet dan genieten.

Een fantastisch boek voor alle aanstaande moeders. Niet alleen lekker om te lezen, ook bevat het mooie illustraties. Het verhaal heeft een randje humor en is echt een feest van herkenning. Het ideale zwangerschapsboek voor jezelf of om cadeau te geven. Oftewel: een musthave voor in de boekenkast.

Mamamorfose – check de prijs

Het negen maanden invulboek

De zwangerschap gaat razendsnel voorbij, voordat je het weet ligt er een kleintje in je armen. Na de bevalling weet je niet eens meer wat je kwaaltjes waren, welke dingen je beleefd hebt of hoe je er toen uitzag. Het negen maanden invulboek is een blijvende herinnering aan de zwangerschap. Het bevat veel ruimte voor het opschrijven van ervaringen en het inplakken van foto’s.

Dat is nog niet alles want dit beste zwangerschapsboek bevat ook veel tips en informatie. Daarnaast zijn er handige planners en lijstjes aanwezig. Bovendien bekijk je week voor week hoe de kleine spruit zich ontwikkelt en in de buik eruitziet. Leuk voor nu maar ook voor later.

Het negen maanden invulboek – bekijk hem

Oei, ik groei! – Hét zwangerschapshandboek

Een van de beste boeken over de zwangerschap is het Oei, ik groei handboek. Dit boek wordt al jarenlang ontzettend goed verkocht en zal niet zomaar in populariteit verliezen. Het boek staat boordevol informatie over de bevruchting, zwangerschap en natuurlijk de bevalling. Maar ook veel informatie en nuttige tips over sporten, het huishouden en werken wanneer je zwanger bent.

Vind je het allemaal een beetje te spannend en weet je niet hoe je een pasgeboren baby moet verzorgen? Geen probleem want ook dat staat in dit handboek beschreven. Je staat er dus zeker niet alleen voor.

Oei, ik groei! – zwangerschapshandboek: ga naar de laagste prijs

Een leuk cadeau voor een zwangere vrouw

De aanschaf van een zwangerschapsboek is leuk voor elke aanstaande moeder. Wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een zwangere vrouw zou je hier zeker eens aan moeten denken. Wees niet bang dat het boek al in haar bezit is, want er zijn meer dan 100 verschillende boeken met dit onderwerp. Mocht je het toch dubbel hebben gekocht dan ruil je het gewoon voor een ander exemplaar. Dit kan en mag altijd wanneer je iets online bestelt.

Als zwangere mag je ook jezelf in het zonnetje zetten. Bestel dus gerust een van die leuke boeken voor jezelf, gewoon omdat het kan.

Alles wat je kunt verwachten staat in een zwangerschapsboek

Waarom zou je eigenlijk een boek over zwanger zijn kopen? Omdat je soms hoge of verkeerde verwachtingen van de zwangerschap hebt. Maar ook nieuwsgierig bent naar de ontwikkeling van de kleine spruit. Heeft hij al armpjes, wanneer klopt het hartje en kan de baby al op de duim zuigen? Wat krijgt hij of zij van de buitenwereld mee en kun je ermee communiceren? Op deze en vele andere vragen krijg je antwoord.